Schaakclub Skuuf An houdt gepaste grote afstand
Uitgegeven op 22-03-2020 om 01:36  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Schaakclub 'Skuuf An' doet het nu even anders. Het clubhuis is dicht, dan even naar een creatieve oplossing zoeken.


Henk-Jan: "Via het Internet, Facebook in ons geval, stellen wij thuis de borden op en geven de sportievelingen via de computer de zetten door aan de tegenstander. Dit werkt prima. Zo heb ik zaterdagavond heerlijk geschaakt met Peter Tol. Helaas wel verloren, maar dat mag de pret niet drukken, de avond vloog om."

Doet u nu thuis ook leuke dingen zoals sjoelen of andere spelletjes? Stuur hiervan een foto op naar de redactie en maak kans op een lekkere worst. Deze hangen wij dan op aan de voordeur, we bellen aan en smeren hem. Wel snel open doen, anders gaat de kat van de buren ermee aan de haal! Wij moeten met z'n allen even door de zure appel of bittere pil heen bijten.

Wieringernieuws.nl heeft onlangs de schaakclub nieuw leven ingeblazen. Inmiddels telt het clubje al 16 enthousiaste beoefenaars, jong en oud, genderneutraal. Wieringernieuws.nl heeft de mooie luxe borden en schaakstukken aangeschaft en ter beschikking gesteld. Op donderdagavond is de speelavond in Het Stamineeke, nu dus even niet.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Postboot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...