Rick Dunnik krijgt wildcard voor WK Supersport 300 Assen
Uitgegeven op 24-02-2020 om 22:06  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Rick Dunnik is door de KNMV voorgedragen om tijdens het WK Superbikes in Assen (17-19 april) met een wildcard te starten in het WK Supersport 300. Een mooie kans om zich te meten met de WK rijders!


Rick Dunnik racet dit seizoen voor het derde jaar namens het gecombineerde ZUWI HD-Racing Team.

De KNMV mag voor WK-evenementen in Nederland twee wildcardaanvragen doen en kreeg ook precies twee verzoeken binnen van coureurs. Naast Rick, krijgt Ruben Bijman ook een wildcard. De aanvraag moet nog goedgekeurd worden door Dorna, maar dat is een formaliteit.

Met de toevoeging van de twee wildcards starten zes Nederlanders in de Supersport 300 tijdens het WSBK-weekend in Assen. De vaste WK-rijders Scott Deroue, Glenn van Straalen, Jeffrey Buis en Koen Meuffels hebben er dan al een race in Spanje (Jerez) op zitten.Training 28 maart
Rick kan zich met de andere rijders op zaterdag 28 maart voorbereiden tijdens de KNMV Voorjaarstraining op het TT Circuit. Hij is er weer klaar voor en blij dat de winterstop er weer op zit. Eind mei staat de eerste wedstrijd in de IDM Supersport 300 op het programma.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Prins op klompen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...