Verrassingsmiddag van de Zonnebloem
Uitgegeven op 22-02-2020 om 20:39  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Gonny Busser, Maartje Kat en Gerard Heuvels organiseerden een verrassingsmiddag van de Zonnebloem. Zij hadden het Trio 'Wie heb het' voor deze middag uitgenodigd.

Toen iedereen binnen was en voorzien van koffie, thee en wat lekkers verwelkomde Gonny de aanwezigen en ook het 'Wie heb het' onder bezielende leiding van Jan Rotgans, bas en accordeon, John Numeijer, orgel en Nel Beekum zang.
Ook verpleegster Melanie was uitgenodigd voor als er wat onverwachts zich voor deed. Gonny gaf aan, dat niet aan iedereen een uitnodiging was gestuurd, omdat het dorpshuis vanwege brandveiligheid gehouden is aan 80 personen.Zangeres Nel vertelde wat ze zoal ging zingen: Jazz, Luister liedjes in het Engels en Nederlands maar ook lichte Pop en Moderne en klassieke muziek. Zo kon een ieder genieten van de prachtige muziek.
In de pauze werd een drankje en versnapering aangeboden en na de pauze bracht het trio nog enkelen liederen ten gehore.
Gonny bedankte het Trio met een bloemetje en een enveloppe en ook Melanie kreeg een bloemetje overhandigd. De dames achter de bar werden bedankt voor de goede verzorging en hierna wenste zij ieder wel thuis toe.
De aanwezigen hebben met z'n allen genoten van een goed beluisterde middag.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Trekker rond 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...