25 hotelkamers in De Harmonie, er is sprake van 120 logies plaatsen
Uitgegeven op 20-02-2020 om 15:22  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Wieringernieuws ontving de volgende tip. Tekeningen van een eventuele verbouwing van De Harmonie in Hippolytushoef met daarbij een ingevuld document. Volgens de tekening kunnen er zo 25 hotelkamers gebouwd worden. Als er in de kamers meerdere bedden geplaatst worden betekent dit 120 slaapplaatsen is te lezen in het bijgevoegde document zoals ingediend bij de gemeente Hollands Kroon.


Op verzoek kunnen wij u het origineel toezenden. Dinsdag heeft de redactie nog contact gehad met de familie Overtoom. Omdat veel mensen van ons willen weten hoe de stand van zaken is vroegen wij dit aan Menno Overtoom. Menno kon ons dinsdag nog geen uitsluitsel geven over de koper. Wij wachten af.

120 personen logies!


Dit is even slikken, 120 personen. Bij de gemeenteraadsleden was donderdag nog niets bekend. N.a.v. dit bericht gaat de fractie Onafhankelijk Hollands Kroon vragen stellen betreffende deze tekening.

Navraag bij een lokaal raadslid van Onafhankelijk Hollands Kroon leverde het volgende op: "Dit plan voldoet totaal niet aan de kaders welke de gemeenteraad gesteld heeft, is dus kansloos. Sorry Cees, zoek een andere koper die er wel iets leuks mee wil doen!"

Het plan op de tekening gaat het niet halen in de gemeenteraad.


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter op De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...