Taart van Tutto Woonstijl heerlijk ontvangen, Westerlander kerk voorzien van nieuwe gordijnen
Uitgegeven op 14-02-2020 om 02:18  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De redactie kreeg van Tutto Woonstijl een grote taart. Bert lust alleen mokka en voor Henk-Jan was een hele taart teveel, bovendien kan hij wel weer even minderen in gewicht, de Afsluitdijk is dicht... Dus werd de taart naar de Polderhoeve gebracht, in plaats van 's avonds na het eten een toetje of lekker 's middags bij de koffie en thee genoten ze er lekker van.

De taart kwam natuurlijk niet zomaar naar ons toe. Tutto Woonstijl bestaat één jaar en dat wordt gevierd. Zie hiervoor de advertentie op de rechterzijde op deze website. En passant heeft Tutto Woonstijl de Westerlander Nicolaas kerk voorzien van prachtig mooie nieuwe gordijnen.Het was el even klimmen voor het passen en meten en daarna het plaatsen, maar het ziet er pico-bello uit. De actie loopt tot en met 29 februari dan kunt u ook zo'n heerlijke taart krijgen.


De samenwerking met Tutto Woonstijl loopt goed, vandaar dat wij in de actieperiode werden verblijd met deze heerlijke taart gebakken door Bakker Bellis.


Zo'n grote taart eet je dus niet met zijn tweeën op. Oplossing, naar de oudjes in de polder gebracht. Daar wonen ook Wieringers dus goed besteed. Ze vonden het heerlijk.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gezicht op de Parklaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...