Skuuf An gaat lekker, na twee weken al lekker veel animo
Uitgegeven op 14-02-2020 om 01:57  |  link  |  bewaar  |  print

Initiatief Wieringernieuws om een spelletje zonder stroom te doen werkt!


HIPPOLYTUSHOEF - Dat was even schrikken, zat er in de speelzaal zomaar de jaarvergadering van de vereniging Wieringer Molens. Zelfs de bediening moest even organiseren, het leek niet gepland. Niet getreurd, de borden werden alle vijf opgesteld in het café, drie op tafel en twee op de bar. Er werd nog vlug even een tafel bijgeschoven door gastvrouw Sanne.
De opkomst was maar liefst met 50% gestegen ten opzichte van de vorige keer. Helaas was Dirk Keijzer te vroeg aanwezig en ging door alle consternatie (te vroeg) naar huis. Acht uur is acht uur Dirk... De tweede spelavond werd evengoed een succes.Vooral de jeugd zette zich met de hielen strak en speelde de oudjes zo nu en dan kansloos weg. Al met al, een leuk initiatief. Volgende week zitten ze weer in de vertrouwde achterzaal en dan met extra borden aangeboden door Wieringernieuws.Op dit moment staat de teller op 14 actieve schakers. Een ledenstop is niet ondenkbaar, dus wees er snel bij. Donderdag 20 februari om acht uur is de volgende schaakavond.

Wieringernieuws ondersteunt graag de denksport, Bridge en Schaken, zo heerlijk om fysiek bezig te zijn zonder elektronische dingen.

Zowel Bert als Henk-Jan zijn bijzonder sportief, non actief wel te verstaan genieten zij iedere week van de prestaties van onze Wieringer verenigingen op de velden en plaatsen zij graag alle verslagen hiervan op Wieringernieuws.

Zelf actief kunnen zij genieten op een stoel peinzend en genietend van denksporten zoals bijvoorbeeld Bridge en Schaken. Bert heeft jarenlang het Wieringer Schaakkampioenschap van de basisscholen gecoördineerd en veel mensen de beginselen van Bridge aangeleerd, samen met Henk-Jan zijn zij al vele jaren actief op de bridgeclub. Henk-Jan was in het verleden al lid van Skuuf An en heeft deze club samen met oudgedienden nu opnieuw op de kaart gezet.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aurora Bar 1977 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...