Vacature penningmeester
Uitgegeven op 12-02-2020 om 21:20  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Koninklijke Bloemenvereniging Flora is op zoek naar een nieuwe penningmeester. De Koninklijk Bloemenvereniging bestaat inmiddels al weer 113 jaar. De Bloemenvereniging organiseert de activiteiten in het dorp (binnensdijks) tijdens de jaarlijkse Flora & Visserijdagen. Deze activiteiten bestaan o.a. uit de kermis, versiering van het dorp met de bloemen, gratis bosjes gladiolen voor de leden en kinderbingo.

Vorig jaar heeft het bestuur van de Stichting Vlootschouw Commissie (organisatie Visserijdagen Den Oever) het bestuur van de Bloemenvereniging Flora op zich genomen.
Daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe enthousiaste penningmeester die het team komt versterken. Een vereniging kan alleen bestaan en goed draaien als er voldoende vrijwilligers zijn. Wil je hier een steentje aan bijdragen, dat kan!

De werkzaamheden van de penningmeester bestaan uit: het verwerken en betalen van inkomende facturen, het bijhouden van de ledenadministratie en het innen van de jaarlijkse contributies. Het opstellen van de jaarrekening en begroting (evt. in samenwerking met huidige penningmeester). Daarnaast is het bijwonen van de bestuursvergaderingen (gemiddeld 1 keer per maand) een pré, maar niet strikt noodzakelijk. Ook wordt je aanwezigheid tijdens de Flora- en Visserijdagen zeer op prijs gesteld, maar is niet persé noodzakelijk voor deze functie.

Ben jij deze enthousiaste vrijwilliger en wil je het team komen versterken en een steentje bijdragen aan de instandhouding van de Koninklijke Bloemenvereniging Flora, mail naar marjolein@visserijdagen.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De Wieringer Kermis
Ging door , daarvoor hulde aan de organisatie.
Had voor mij niet gehoeven.
  
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...