Schaken, Skuuf An gaat door, vanaf 31 januari in het Stamineeke
Uitgegeven op 24-01-2020 om 04:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De kogel is door de kerk, we gaan weer schaken in Hippo. Jeff Borst stelt zijn sfeervolle achterzaal ter beschikking. Afspraak is vanaf vrijdag 31 januari schaken in het Stamineeke. 'Skuuf An revival!'

Vroeger in zaal Anna in Hotel de Haan heette het nog Schaakclub Hippo of Wieringen. De heren Thoolen en Landman regelden toen de boel. Later, in het Wapen van Wieringen, 'Skuuf An!', de schaakclub met een knipoog. Een geweldige tijd toen beleefd bij Johanna en Cees. Nu dus een doorstart in het sfeervolle café het Stamineeke. Er wordt in overleg bekeken of de donderdag of de vrijdag de meest geschikte speeldag zal worden.De mensen die zich via de mail hebben aangemeld worden dan ook vriendelijk verzocht om op vrijdag 31 januari zich te melden om 20:00 uur in het café. Borden zijn aanwezig, neem voor de zekerheid een set mee voor als het druk wordt. Wij spelen met Staunton 6, de standaard stukken. Tijdens de eerste avond gaan we inventariseren en organiseren. Deelname is gratis, een drankje bestellen wordt op prijs gesteld, de kachel brandt immers niet voor niks.

Via de mail zijn er al een stuk of elf aanmeldingen binnen gekomen, het begin is er dus. Uiteraard zijn ook jonge mensen van harte welkom. Als je schaken wilt leren kan dat ook, er zijn docenten aanwezig.

Voor de mensen die n.a.v. de eerdere berichten zichzelf hebben aangemeld geldt dit bericht op Wieringernieuws als bevestiging van de mail welke je hebt gestuurd.

Vrijdag 31 januari is het eerste drankje van Wieringernieuws.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luchtfoto Hippolytushoef 1978 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...