Prachtige resultaten DOS meiden en jongens
Uitgegeven op 21-01-2020 om 15:39  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Tijdens de eerste recreatie wedstrijd van het seizoen kwamen voor DOS Den Oever 8 meiden en 2 jongens uit. De wedstrijd werd gehouden in Den Helder.

In de eerste wedstrijd turnde Suuz Jorna in de categorie Preinstap 2, niveau 1.
Suuz liet tijdens de wedstrijd zien dat brug haar beste onderdeel is want op dit toestel behaalde ze een tweede plaats! Als totaalstand eindigde Suuz als 6e met een score van 32,7 punten.
In de tweede wedstrijd turnden Evelien Beneker en Novah Heyblok in de categorie Instap, niveau 1.
Voor Evelien was het haar allereerste wedstrijd en met een 8,3 op de balk wist ze in totaal 30,00 punten bij elkaar te halen. Dit was goed voor de 15e plaats. Novah is al bekend met wedstrijden. Haar beste toestel is eveneens balk. Hierop behaalde ze een 9,2! Totaal behaalde zij 34,5 punten en daarmee eindigde ze op de 5e plaats. Helaas net geen medaille.
In deze tweede wedstrijd turnden ook Femke Heyblok, Emma Grootemaat en Anne Zomerdijk in de categorie Pupil 2, niveau 1.
Femke eindigde met een totaalscore van 34.40 op de 1e plaats! Zowel op het onderdeel lange mat als de balk heeft zij de hoogste scores behaald. Op de 3e plaats kwam Emma Grootemaat te staan met een totaalscore van 33.35 punten en een topscore van 9,40 op sprong. Anne Zomerdijk werd heel verdiend 4e met een totaal van 32,30. Zij turnde als beste op sprong met een score van 9,10.


Boven: vlnr: Anne Zomerdijk, Femke Heyblok, Emma Grootemaat
Onder: vlnr: Thomas Verbree, Loes Bekkema, Ferron Waagmeester


In de derde wedstrijd turnde Loes Bekkema in categorie Junioren, keuze oefenstof. Loes zat er lekker in en heeft zelfs nog een nieuw element laten zien op brug. Haar hoogste score behaalde ze met haar lange mat oefening, 8,5 punten. Met haar puntentotaal van 32.65 kwam Loes op de 3e plaats te staan.
Eveneens in de derde wedstrijd turnde Julia Rumierz in de categorie Jeugd 1, niveau 1. Julia liet een sterke wedstrijd zien met als beste toestel balk. Haar hoogste score heeft ze behaald op het toestel sprong! Totaal wist ze 28.05 punten te behalen wat haar een hele keurige 9e plek op leverde.
Tijdens de derde wedstrijd kwamen ook de jongens in actie. Namens DOS turnden Ferron Waagmeester en Thomas Verbree in de categorie Pupil 1, niveau 1.
Thomas zijn beste onderdeel bleek brug gelijke liggers te zijn. Hij haalde hierop een score van 8.9 en daarmee zette hij zijn puntentotaal op 40.30 waarmee hij de 2e plaats verdiende.
Ferron deed voor het eerst mee met een wedstrijd en zijn beste onderdeel bleek rekstok te zijn. Hiermee heeft een 8.9 verdiend. Zijn totaalscore eindigde op 40.10. Hij verdiende hiermee een prachtige 3e plaats.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Simon Klein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...