Unieke kerstverlichting voor buiten
Uitgegeven op 19-11-2021 om 07:08  |  link  |  bewaar  |  print

Versier jij met kerstmis ook je tuin of balkon? Of laat je het alleen bij de huiskamer? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. Wat we wel weten, is dat de meeste mensen onwijs blij worden van een prachtig verlichte tuin. Misschien wil jij de buitenversiering eens anders aanpakken of je gaat dit voor het eerst doen. Dan kun jij vast wat tips gebruiken voor unieke kerstverlichtingen voor buiten.

Waar koop je leuke kerstverlichting voor buiten?
Kerstlampjes voor binnen vind je in veel winkels, zoals de bouwmarkten, woonwinkels en soms zelfs in supermarkten. Maar waar koop je kerstverlichting voor buiten? Bij kerstverlichtingbuiten.com bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt. De meeste bestellingen worden zelfs al binnen 24 uur verzonden. Zo kun je binnen 1-2 dagen al aan de slag met versieren. Het is erg belangrijk dat je speciale kerstverlichting koopt die niet alleen geschikt is voor binnen, maar ook voor buiten. Doe je dat niet, dan kan er kortsluiting ontstaan. Bij Kerstverlichtingbuiten.com is alles geschikt voor buiten. Dat betekent dat alle verlichting tegen regen en sneeuw kan. Wel zo fijn, want als we eenmaal die langverwachte witte kerst hebben, dan wil jij je lampjes natuurlijk gewoon laten branden.

Verlichte kerstfiguren
Kerstlampjes zijn natuurlijk een must voor een mooie verlichte kersttuin. Toch zijn er nog veel meer opties voor de tuin of het balkon. Wat dacht je van een aantal verlichte kerstfiguren? Denk hierbij aan sterren, sneeuwvlokken en verlichte bollen. Deze speciale figuren worden vaak gebruikt in winkelcentrums. Ieder jaar weer vrolijkt dit het winkelcentrum flink op. Ook op treinstations hangen er tijdens de kerst prachtige kerstfiguren. Je krijgt er gelijk het ultieme kerstgevoel van. Ditzelfde gevoel kun je overbrengen naar je eigen tuin of balkon. Hang het buiten vol met lampjes en voeg er in het middel een paar mooie verlichte kerststerren aan toe. In de voortuin creëer je hiermee een prachtig entree voor al je gasten.

Magische guirlandes
De kerstfiguren zijn ook ideaal om te combineren met guirlandes. Je kunt guirlandes zelfs kopen met alle verlichting er al in. Hang de groene lichtslinger op bij de voordeur of het tuinhek, of wikkel hem ergens omheen. Denk hierbij aan een mooie rozenboog of pergola. Zet de boog voor de voordeur en thuiskomen voelt elke keer weer als een feestje. Wist je dat er ook koppelbare guirlandes zijn? Hiermee kun je de slinger zo lang maken als je zelf wilt. Ideaal voor een grote schutting, groot tuinhek of een rozenboog.

Muur kerstbomen
Tijdens kerst mag een kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Wil je er ook een buiten zetten, maar liever geen echte? Dan biedt een muur kerstboom de ideale oplossing. Je maakt deze platte boom gemakkelijk vast aan de muur. Het is overigens geen echte kerstboom. Het is een uniek kerstfiguur dat bestaat uit lampjes. Het neemt maar weinig ruimte in beslag. Ideaal voor op het balkon of in een kleine tuin. Daarnaast staat het gewoon onwijs leuk als aanvulling op de rest van je versiering. Kies voor een boompje of plaats er meerdere naast elkaar om er een heel verlicht bos van te maken. Muur kerstbomen bieden een onwijs leuk alternatief om de buitenkant van je huis gemakkelijk te verlichten.

Een kerstboom aan je voordeur
Je kunt ook kiezen voor een deur kerstboom. Deze lijkt erg op de muur kerstboom, maar is speciaal gemaakt voor deuren. Je maakt het gemakkelijk vast aan de voordeur waarna je al je gasten een warm welkom geeft met tientallen lampjes. Van veraf lijkt het haast alsof er een echte dennenboom in de deuropening staat, maar dan zonder het ongemak van uitvallende naalden. Ook de deur kerstboom neemt helemaal geen ruimte in beslag. Ideaal!

Hangende kerstboom
Wat dacht je van een hangende kerstboom? Je hangt deze op aan een kleine schuine mast, bijvoorbeeld bij de voordeur of aan de schutting. Dit is een erg leuk alternatief voor als je net even iets anders wilt dan de standaard dennenboom. De hangende kerstboom bestaat volledig uit LED lichtjes en beschikt over een eenvoudig ophangsysteem. Je kunt het een beetje vergelijken met een vrolijke lampion.

Kerstkrans voor buiten
Naast de kerstboom mag een kerstkrans natuurlijk ook niet ontbreken. Wist je dat er speciale kerstkransen zijn voor buiten? Deze kun je prima aan laten staan in de regen. Je hoeft zelfs de lampjes er niet in te hangen. In de kant-en-klare kerstkrans zijn al honderden lampjes verdeeld. Zo hoef je nooit meer te klungelen met al die lichtjes. Een verlichte kerstkrans maakt je kerstparadijs buiten helemaal af.

Vergeet de struiken en heggen niet
Heb je struiken in de tuin? Het zou zonde zijn om deze niet ook te versieren. Zo kun je er een lichtsnoer in hangen. Dit kost wel veel moeite omdat je de lampjes helemaal door de struik heen moet wikkelen. Hier is gelukkig iets op bedacht: speciale netverlichting voor struiken en heggen. Deze netverlichting drapeer je over de struik of heg heen. Hierdoor is het oppervlak binnen een mum van tijd helemaal verlicht. Combineer je dit ook nog eens met een mooie guirlande, kerstkrans en wat kerstfiguren? Dan heb je gegarandeerd de mooiste kersttuin van de buurt.

Een beetje kleur toevoegen
Heb je elk jaar dezelfde gele of witte lichtjes in je tuin hangen? Dat gaat op het gegeven moment een beetje vervelen. Waarom zou je geen kleurrijke verlichting ophangen? Daar komen de kerstelfjes zeker op af. Maak er een vrolijke kerst van en kies voor Twinkly kerstverlichting.
Er bestaat zelfs speciale verlichting die je van kleur kunt veranderen in de smartphone app. In deze app kies je alle kleuren van de regenboog en kun je ook allerlei effecten en animaties toepassen. Dit kun je gewoon vanuit de woonkamer regelen. Zo hoef je niet iedere keer de vrieskou in om de lampjes aan of uit te zetten, of te veranderen van kleur.

De juiste extra's
Ga je aan de slag met kerstverlichting in de tuin? Vergeet dan niet de juiste extra's bij te bestellen. Denk hierbij aan verlengsnoeren, startkabels, goothaken, schemerschakelaars en dimmers. Zorg ervoor dat alles bestendig is tegen regen en sneeuw. Alles wat je nodig hebt vind je bij Kerstverlichtingbuiten.com. Zo heb je alles gelijk op een plek. Ben je toch een verlengsnoer of startkabel vergeten? Dan kun je dit hier nog altijd bijbestellen.
(advertentie)
Slagerij Ottens
Actueel...
29-03-2024 Van harte gefeliciteerd
29-03-2024 Foto van het weekend, nu maar eens een schilderij
29-03-2024 Nieuwe spuisluizen bij Den Oever worden zichtbaar
29-03-2024 Opmerkelijk, veel schaatstalenten komen van Wieringen
28-03-2024 Vacature Dunselman vestiging Hippolytushoef
28-03-2024 Groen Links stelt vragen over het brede welvaartskader in Hollands Kroon
28-03-2024 Programma jubileum 100 jaar v.v. Succes
28-03-2024 Een reisgids voor Wieringen
28-03-2024 Berichtje van Dirk uit Den Oever UPDATE
28-03-2024 Kerknieuws
28-03-2024 Dunselman lost landelijk strooizout overschot op met hun nieuwe smaak: Karamel Strooizout
28-03-2024 Vier Pasen in de Speeltuin!
28-03-2024 Gezocht iemand die een boek wil redigeren
27-03-2024 Het straten toernooi keert terug naar TC Hippo!
27-03-2024 Een bericht van de Stichting Sportcentrum Wieringen
27-03-2024 Wieringen, 100 jaar eiland aan de vaste wal
27-03-2024 Zwembad De Venne
27-03-2024 Meer nieuws vindt u op www.hollandskroonnieuws.nl
27-03-2024 Middag over Tweede Wereldoorlog bij Regionaal Archief
27-03-2024 Succesvolle Kom binnen bij bedrijven dag Agro Care!
27-03-2024 Programma en uitslagen v.v. Succes
27-03-2024 Vrolijk Pasen, column
27-03-2024 Uitslagen Dartclub Wieringen
26-03-2024 IJsselmeer en Markermeer klaar voor de zomer
26-03-2024 Veldtocht Noord-Holland 1799 opgenomen in Historische roman
26-03-2024 Asieldier van deze week, hondje Zoé
26-03-2024 Lezing 7 april 2024 in Nieuwe Niedorp over beïnvloeding en propaganda
26-03-2024 Astrid Prins de beste bij de seizoenopening van Boel-Skik ‘92
26-03-2024 Pasen in Oosterland
26-03-2024 Nieuw in Hippolytushoef: Studio Kelly Sue Wieringen nu met een creatieve koffiecorner
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Te koop VW Golf 2.0 TSI GTI Performance bj.2014
€ 15.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jeugd in de Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...