Loopt lekker, al veel reacties binnen
Uitgegeven op 20-01-2020 om 03:07  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Er zijn veel positieve reacties binnen om de schaakclub te her-oprichten. Als wij nu beginnen zijn er al twaalf leden, hoe gek kan het lopen.Een wekelijkse schaakavond in het Stamineeke hangt dus in de lucht. De speelavonden worden voornamelijk op de donderdag en op de vrijdag gehouden, daar komen de toekomstige leden wel over uit.

In de loop van de week maken wij de concrete plannen bekend, volg ons. Aanmelden kan via redactie@wieringernieuws.nl.

'Skuuf an...'

Zo zal het (weer) gaan heten, schaken met een glimlach. In het verleden hebben veel mensen er van genoten, was een mooie tijd.


Eén van de laatste wapenfeiten, Nachttoernooi in het Dorpshuis. Wakker geschud worden door een optreden van een buikdanseres, schaken is niet suf. Uiteraard zijn ook jonge mensen van harte welkom. Schaken, bridge en dammen, een denksport houdt de grijze massa actief! 'Skuuf an' speelde vroeger in Het Wapen, memorabel zijn bijvoorbeeld het 'Heen en weer' toernooi op de Texelse boot en het toernooi op Lutje. Oude tijden kunnen herleven. Hoe mooi kan het zijn om jonge mensen deze edele sport te onderrichten*?


Verzamelplaatje, sta je erop?

Ter info...
Onderrichten*:

1) Beleren 2) Bijbrengen 3) Doceren 4) Informeren 5) Inlichten 6) Instrueren 7) Kennis bijbrengen 8) Leraren 9) Leren 10) Onderwijs geven 11) Onderwijzen 12) Opleiden 13) Scholen 14) Voorlichten 15)O ja, we leren ze ook nog eens hoe een pilsje smaakt. Mogen ze naar kijken...

Voor de mensen die niet kunnen schaken zijn er instructeurs aanwezig. Je hebt het zo door, de basis is simpel.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Soemba - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...