Hygiëne in de Thuiszorg, werk jij mee?
Uitgegeven op 17-01-2020 om 17:47  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Als medewerker bij de Thuiszorg of als Wijkverpleegkundige heb je een mooi en verantwoordelijk beroep. De gezondheid van cliënten staat bij jou voorop. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen rond hygiëne en infectiepreventie bij je dagelijkse werkzaamheden.

Op 11 februari a.s. organiseren GGD Hollands Noorden en het Antibioticaresistentie Zorgnetwerk NoordHolland/Flevoland een bijeenkomst rondom de thema’s hygiëne, infectiepreventie en antibioticaresistentie. De middag wordt speciaal georganiseerd voor wijkverpleegkundigen en verzorgenden in de thuiszorg. Er is aandacht voor de Veilige Vijf (hygiënerichtlijnen van het RIVM/landelijk Centrum voor Hygiëne en Veiligheid (LCHV)), de nieuwste inzichten rond antibioticaresistentie en wat dit betekent voor het werken in de praktijk.

Sprekers deze middag zijn deskundigen infectiepreventie van GGD Hollands Noorden, het ABRzorgnetwerk, het RIVM/LCHV en een arts infectieziektebestrijding van GGD Hollands Noorden. De bijeenkomst is gratis, accreditatie van de bijeenkomst is aangevraagd.

Heb je interesse?
De themamiddag vindt plaats op 11 februari 2020 van 15.30-18.00 uur bij GGD Hollands Noorden, Hertog Aalbrechtweg 22 in Alkmaar. Wil je erbij zijn? Geef je dan voor 30 januari a.s. op. Je vindt het programma en het opgaveformulier op de website van het ABR-zorgnetwerk: www.abrzorgnetwerknhfl.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bootdienst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...