Wieringer Nan Lont wint eerste prijs tijdens kookwedstrijd Horecava
Uitgegeven op 16-01-2020 om 22:04  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTERDAM - Wieringer Nan Lont heeft samen met een aantal medestudenten de eerste prijs gewonnen op de jaarlijkse Horecava in de RAI. Nan studeert in Leeuwarden op de middelbare hotelschool.


Wieringers Willen Wel! Een glunderende Nan op de foto gezet door Edwin Wittink die erbij was. Nan heeft zijn eerste schreden op het horecapad gezet op Lutje in de Beachclub Brandend Zand bij eerder genoemde en in Bistro Lutje bij Ingo Halfweeg, prima basis voor deze jonge Wieringer blijkt nu. Dit is niet alles, Nan werkt alweer twee jaar bij het met een Michelinster beoordeelde toprestaurant Merlet in Schoorl. De keukenbrigade in Merlet heeft veel bijgedragen in de ontwikkeling als kok en hem begeleidt richting deze wedstrijd. Nan is daar uiteraard dankbaar om.


Nan in actie. Het mooie wil dat er in het winnende gerecht ook nog eens Noordzee Langoustines verwerkt zijn, dus een dubbel Wieringer succes!

Nan ging graag even op de foto met zijn oude collega Frank.

En passant won het team uit Friesland ook een schitterende Rational oven voor de school.

Edwin en Frank kwamen in de loop ook nog Dennis Klaassen tegen op de beurs. Uiteraard werd er een foto gemaakt met de bedrijfsleider van de Tent op de Flora. Frank genoot van een heerlijke sandwich met ongetwijfeld een romige saus van Remia of Gouda's Glorie erop.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Concordia jaren zeventig-tachtig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...