Kerstmarkt Wironruiters
Uitgegeven op 08-12-2019 om 20:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Wironruiters hielden een goed bezochte kerst(rommel)markt in de rijhal van de vereniging. De rijhal was gevuld met stands. Hier was voor een ieder iets te vinden; van kerststukjes tot decoratie, van oliebollen tot kaas, van kerstbomen tot paardenspullen. De gehele dag is er volop aanloop geweest en kwamen mensen snuffelen bij de verschillende kraampjes.


Foto's Herman Loer"Het begon als een spontaan idee tijdens de afgelopen ledenvergadering begin oktober", geven de initiatiefnemers aan. "Dat het zo grootst zou worden, hadden wij toen nog niet bedacht."
De overdekte rijbak van de Wironruiters bleek een gouden locatie voor een kerstmarkt tijdens deze echte winterse dag. Ondanks het stormachtige weer konden de bijna 450 bezoekers in alle rust en droog langs alle kramen."Het is onvoorstelbaar hoeveel werk er verricht is in zo een korte tijd. Wij zijn er trots op dat we leden hebben die zich zo actief inzetten voor de vereniging maar ook voor en met elkaar." Het bestuur van de Wironruiters en de organisatie van de markt zijn trots op de vele vrijwilligers die zich deze dag ingezet hebben.(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Volle haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...