JOLLY CHRISTMAS bij Dierentehuis ’t Schuthok
Uitgegeven op 08-12-2019 om 16:26  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Sommige goede gewoonten hebben de potentie om uit te groeien tot fantastische tradities, Jolly Christmas is er één van. Met veel plezier stellen we iedereen in de gelegenheid om kerstman of kerstvrouw te worden voor de dieren in het asiel.Het allermooiste cadeau is natuurlijk een warm mandje bij een lief baasje maar we begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om een dier te adopteren. Bovendien past niet ieder dier in elke leefsituatie, en er moet ook zoiets als een klik aanwezig zijn om het samenwonen tot een succes te maken. Maar iedereen kan meedoen met Jolly Christmas!
Net als vorig jaar willen we graag elke kattenkamer, alle honden en iedere konijnen- en caviaruimte onder de aandacht brengen. Op facebook worden alle dieren voorgesteld inclusief verlanglijstje zodat mensen die willen meedoen precies weten waar behoefte aan is. Natuurlijk mogen meerdere dieren delen in de gulle gaven en giften! De foto’s zullen worden gedeeld in het album Jolly Christmas 2019 op facebook. Het wensenlijstje van alle dieren vindt u op en naast elke foto. Er zijn cadeautjes voor elke portemonnee zodat iedereen kan meedoen. U kunt ook kiezen voor een bijdrage voor medische zorg of dieetvoeding. Denk bij medicatie bijvoorbeeld aan pijnstilling, hartmedicatie, antibiotica, enz. Niet altijd vrij verkrijgbaar, daarom hebben we een waardebon bedacht. U vult het bedrag in, naar eigen inzicht, en wij kunnen het besteden bij de dierenartsen verbonden aan ’t Schuthok.

Nog even praktisch: u kunt uw cadeautje(s) afleveren bij Dierenasiel 't Schuthok tot en met dinsdag 24 december. Laat kerst niet ongemerkt voorbij gaan. Let us all have a merry Christmas!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Weel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...