Atletiekvereniging Dokev rookvrij
Uitgegeven op 05-12-2019 om 21:41  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Atletiekvereniging Dokev is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen en geeft kinderen graag het goede voorbeeld. Dokev zet daarom vanaf 1 januari de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee wordt de jeugd beschermd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt de vereniging iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Met een rookvrij sportterrein draag Dokev bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

Iedereen is en blijft welkom bij de vereniging, ook rokers! Aan rokers wordt gevraagd om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen het sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij om te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor de jeugd en alle andere bezoekers.

Bron: www.atletiekvereniging-dokev.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Laan Blois van Treslong Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...