Snertloop
Uitgegeven op 05-12-2019 om 21:27  |  link  |  bewaar  |  print

TAV'80 in 't Veld zet de Snertloop weer op het menu!

't VELD - TAV'80 uit 't Veld organiseert op zondag 8 december weer de jaarlijkse Snertloop. Een prachtige loop door het buitengebied van het kleine dorp 't Veld, een parcours waar deelnemers de afgelopen jaren zeer enthousiast over waren.

De Snertloop is een loop die vooral door de wisselende, weersomstandigheden in deze tijd van het jaar, altijd verrassend is. Onderweg staat een post met warme thee en fruit ter ondersteuning aan de lopers op de langere afstanden.
Voor het eerst dit jaar kunnen de lopers kiezen voor 3 verschillende afstanden: 5 km., 11 km. òf voor 10 Engelse mijlen (16,1 km.)De hardlopers kunnen zich inschrijven vanaf 9:30 uur in de kantine van sportpark VZV (De Kogge), Rijdersstraat 112 in 't Veld. Start en finish zijn bij het sportpark. Het startschot voor deze trimloop klinkt om 10:30 uur.
De inschrijfkosten zijn ' 7,00. Alle deelnemers krijgen een heerlijk pot verse snert na afloop van de loop. Ook dit jaar heeft TAV'80 een verloting op startnummer, mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Iedereen maakt hierdoor kans op een prijs! Er is kleed en douche gelegenheid aanwezig.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haven Westerland de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...