Aanbod Beursvloer Hollands Kroon, 20 november in de Cultuurschuur in Wieringerwerf
Uitgegeven op 15-11-2019 om 19:21  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Het aanbod is enorm. 20 november in de Cultuurschuur.Ruimte voor verenigingen en stichtingen op radio, tv en internet. 4 complete desktopcomputers, 2 laptops, 1 printer en 1 beamer. Hulp bij ICT vragen. Hulp bij websites. Vrijwilligers op verschillende vlakken. Een maatschappelijk verantwoord teamuitje. Artikel in veelgelezen magazine. Workshop “Vrijwilligers werven”. Beschikbaar stellen vergaderruimte. 7 schemerlampen, 5 kasten en 5 koelkasten. Voor jongeren worden zinvolle tijdsbestedingen gezocht. Workshop social media. Hulp bij het schrijven van persberichten. Advies en hulp bij inrichten publieke ruimte. Hulp aan verenigingen stichtingen bij de aanvraag en het invullen van het veiligheidsplan voor evenementen. Twee gratis gecertificeerde beveiligers voor één dag op een evenement dat zonder deze hulp financieel niet uit kan. Ruimtes. 3 uur gratis hulp bij ICT-problemen voor verenigingen of stichtingen. Digitale krant biedt verenigingen en stichtingen gratis ruimte voor publiciteit. Vrijwilligerswerk door vergunninghouders. Een mobiele dansvloer. En nog veel meer…

Jouw vereniging of stichting nog niet opgegeven? Mail dan naar info@hollandskroonseuitdaging.nl

Beursvloer Hollands Kroon
Heb je een bedrijf of ben je werkzaam bij een organisatie en wil je graag iets betekenen voor de samenleving van Hollands Kroon? Of ben je betrokken bij een stichting, vereniging of maatschappelijke organisatie in Hollands Kroon en hebben jullie een hulpvraag en zoeken jullie samenwerking met het bedrijfsleven? Doe dan mee aan de Beursvloer op woensdag 20 november 2019. De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert deze maatschappelijke beursvloer.

Beursvloer Hollands Kroon
Datum: Woensdag 20 november 2019
Tijd: 16.00 – 18.30 uur
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf

Wat gebeurt er op de Beursvloer?
De Beursvloer is de plek waar bedrijven, organisaties, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier.
Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers en organisaties uit Hollands Kroon die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of hun eigen contacten benutten voor jouw organisatie. Als dank voor het aanbod levert de vereniging of stichting een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap.

Welke match maak jij op de Beursvloer?
Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heb je incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor jouw vereniging of stichting een uitkomst zijn. Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond en kan andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De Beursvloer is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Meld jouw organisatie snel aan. Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. Aanmelden kan per mail bij Edwin Wittink, de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, mailadres info@hollandskroonseuitdaging.nl .
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Sport 5drs inclusief afleverkosten
€ 4.995,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Dynamic inclusief afleverkosten
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Firma Klein Wieringen jaren 50 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...