Stroppie: een lieverd, maar geen held
Uitgegeven op 04-11-2019 om 20:58  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Stroppie is een leuke zwart witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 01-10-2009. Samen met kater Snowey is hij in het asiel gekomen voor herplaatsing. In verband met verdrietige omstandigheden lukte het niet meer om voor de katten te zorgen, een verdrietige beslissing. De mannen hoefden niet samen geplaatst te worden, kater Snowey heeft het geluk al gevonden (lees: is geplaatst), nu Stroppie nog.

Zoals gezegd, het is een lieverd. Niet zo heel dapper. In de kattenkamer kiest hij graag een hoog plekje uit vanwaar hij vrij uitzicht heeft. Zelf moet je bijna op je tenen gaan staan om hem te zien, laat staan te aaien maar met dat aaien draait hij vrijwel gelijk rollend door het mandje, genieten! Andere katten zijn geen probleem, ook niet buiten, Stroppie is niet zo territorium gericht en wil best delen. Graag wel met andere zachtaardige soortgenoten, de stoere jongens gaat hij liever uit de weg. Voor het naar buiten gaan is hij geen kattenluikje bekend, hij had deurpersoneel. Uit voorzorg stond er een kattenbak met kap in huis, voor slechte dagen (weer) en onvoorziene omstandigheden, gewoon heel verstandig.Honden is een onbekende factor. Stroppie gelooft heus wel dat kleine kindjes heel gezellig kunnen zijn maar laat die uitdaging liever aan zich voorbij gaan. Mocht hij het niet kunnen ontwijken, verstopt hij zich tot de rust is weer gekeerd, geen gezin met jonge kinderen dus. De informatie bij afstand vermeldde 'af en toe urineverlies', een goed moment voor urinecontrole. En inderdaad, blaasgruis (struviet)! Na een aantal dagen pijnstilling en antibiotica is hij akkoord verklaard inclusief levenslang blaasgruisdieetbrokjes van Royal Canin S/O (merk Hills vindt hij niet zo lekker).

Bent u toe aan het gezelschap van een liefdevolle man in uw leven? Overweeg Stroppie en kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok? U bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dames junioren Tonegido 1963 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...