We zijn er nu toch, winnaars Wieringer Horeca Estafette 2019
Uitgegeven op 04-11-2019 om 02:48  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Met ruim vijfhonderd deelnemers die van half vier tot elf uur maar liefst zeven opdrachten in zes etablissementen moesten uitvoeren was de vijfde Wieringer Horeca Estafette een groot succes.

Als in het begin van de herfst de inschrijving open wordt gesteld zijn ze er als de kippen bij. Niemand wil het missen. Alweer voor de vijfde keer op Wieringen de Horeca Estafette, niet meer weg te denken.


'We zijn er nu toch!', de winnaars van 2019, eerste prijs 250 Euro en een grote trofee.

De teams bestaande uit maximaal 8 personen moesten in 7 horecagelegenheden veelal ludieke opdrachten uitvoeren. Ieder jaar bedenken de uitbaters weer iets leuks. Gelardeerd met lekkere hapjes, soep en rijkelijk belegde broodjes is het een mooie tour over het eiland waar zeven horeca bedrijven worden bezocht. Uiteraard biedt het drukke programma gelukkig voldoende ruimte om zo nu en dan ook een versnapering te nuttigen. De deelnemers moesten de eerste locatie zelf vinden, daarna werd iedereen per luxe touringcar vervoerd naar de volgende opdracht. Een heel gepuzzel, maar het loopt al vijf jaar als een gesmeerde trein. De uitslagen werden door Justin de Weert in de computer verwerkt in het episch-centrum café De Kasteleen (de bedenkers van het evenement vijf jaar geleden), hier werden dan ook zaterdagavond laat de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.


Dit jaar ook een prijs voor het leukst verklede team, deze ging naar de Pink Ladies.

De Kasteleen, Het Stamineeke, De Houtzolder, Tante Pietje, Strandthuys Lutje en Waddenzee bedanken iedereen voor de geslaagde dag.

De deelnemers kijken nu alweer uit naar volgend jaar en hopen, net als dit jaar en als voorgaande jaren, dat zij wederom een startkaart zullen bemachtigen.


Dat de deelnemende zaken creatief zijn bleek ook dit jaar weer. Zo moest er in Strandthuys Lutje een spijker in een boomstam geslagen worden. Dit viel nog niet mee, de deelnemers moesten dit dan wel doen met een zogenaamde 'kaleidoscoopbril' op, het kan immers niet gemakkelijk zijn.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Een foto van de padvinderij op Wieringen rond 1960. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...