Joke de Visser voor derde keer clubkampioen Boel-Skik 92
Uitgegeven op 23-10-2019 om 00:03  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 20 oktober werd traditioneel getrouw het “Slottoernooi“ georganiseerd bij de jeu de boules club in Den Oever. De clubkampioen wordt dan ook altijd bekend gemaakt.


Joke voor de derde keer kampioen.

In de maanden april tot en met oktober spelen de leden op de maandagavond altijd de eerste ronde om dit kampioenschap. Er kon dit jaar 22 keer gebould worden. Er hebben in totaal 20 leden meegedaan, waarvan 13 minimaal 10 partijen aanwezig waren geweest. Dat laatste was een vereiste om mee te kunnen tellen voor het kampioenschap. Joke eindigde als 1e met 12 gewonnen partijen van de 15 die ze gespeeld heeft en een saldo van + 84. Haar naam komt op de kampioensbeker.


Astrid, Anne en Giel.

Giel, Joke en Hans.

De tweede plaats was voor Hans Barhorst hij had ook 12 partijen gewonnen, alleen was hij daarvoor 17 keer aan het boulen geweest, zijn saldo was +45. De derde plaats was weggelegd voor Giel van Dijk met 10 gewonnen partijen van de 18, saldo +38. Zij ontvingen elk een mooie bosbloemen.


Waar zal de boule ditmaal terechtkomen?

Aan het toernooi van de dag werd meegedaan door 26 leden, zij speelden in 3 rondes , met 10 doubletten en 2 tripletten. Tijdens de pauze was er koffie/thee met appeltaart of boterkoek gebakken door Tineke Neefjes . Uiteraard later bij het drankje waren er ook de nodige hartige hapjes. Annie Laan werd 1e +28 , Astrid Prins 2e +21 en Giel van Dijk 3e +17 , alle drie wisten ze 3 partijen te winnen. Zij ontvingen elk een cadeaubon Bakker Bellis uit Hippolytushoef. Na afloop werd er eerst bij de club nog gezellig nagezeten en nagepraat Daarna vertrokken 22 mensen naar het Chinese restaurant Sun`s Garden waar zij zich “Het menu van de chef” heerlijk lieten smaken.

Woensdagmiddag 23 oktober komt de directeur van “De grote clubactie” om de club een cheque van €1000 te overhandigen, die kan worden besteed aan nieuwe clubkleding bij Masita.com.

(Door Loes Boerdijk)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gezicht vanaf het monument - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...