Halloween in de Hippolytuskerk
Uitgegeven op 22-10-2019 om 23:27  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op vrijdag 25 oktober aaanstaande wordt de Halloweenmarkt in Hippolytushoef gehouden waarbij de Protestantse Gemeente Wieringen de deuren van de dorpskerk weer openzet van 14:30 uur tot 20:00 uur.


Op de griezeligste avond van het jaar is het in de kerk goed toeven.

De vaste onderdelen van het activiteiten-aanbod zijn weer als vanouds: koffie- en theehoek, brievensport met heel veel leuke prijsjes, en iets om naar te kijken. Dat is deze keer een presentatie van handwerkjes die op de Lagere School,VGLO, ULO of Huishoudschool gemaakt zijn. Het resultaat van veel gebroddel en gezwoeg tijdens handwerk-les op school.
Op de oproep voor schoolhandwerkjes is geweldig gereageerd: van merklappen uit 1890 tot recentere werkstukken! De binnengekomen inzendingen zijn leuk geëxposeerd en roepen nostalgische gevoelens en gespreksstof op, evenals foto`s van scholen op Wieringen , aangeleverd door de beeldbank van Historische Vereniging Wieringen.

Om meer mensen de gelegenheid te geven om te kijken is de kerk ook open op zaterdagmiddag 26 oktober van 13.30 uur tot 16.30 uur.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Fok en Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...