Reisje van de Wieringer Activiteitenvereniging
Uitgegeven op 17-10-2019 om 19:26  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Wieringer Activiteitenvereniging ging met 79 personen op stap. Het uitstapje voerde onder meer naar 't Westdorp en Terwolde.

Na een voorspoedige heenreis zonder files zat het gezelschap om kwart over 10 aan de koffie met gebak bij boer Gijs in 't Westdorp bij Voorthuizen. Gijs vertelde na de koffie hoe zijn bedrijf tot stand is gekomen. Toen hij gestopt was met boeren is hij een boerencamping begonnen. Dat is nu uitgebreid is tot een heel bedrijf. Er werken mensen met een beperking. Ze hebben zelf spellen bedacht en huisjes gebouwd. Daarna was er een demonstratie advocaat maken en proeven,wat goed in de smaak viel. Er was ook een winkeltje,dat goed bezocht werd

Vandaar een mooie rit naar Terwolde voor de maaltijd. Dekselse pannetjes was een succes,lekker en gezellig. Om 3 uur weer in de bus, waar geen gids kwam zoals vermeld stond. Voor sommigen een teleurstelling. Na nog een koffiestop in Bolsward in De Groene Weide ging het weer richting Wieringen. Al met al weer een geslaagde dag met Hipporeizen.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wandelclub 1943 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...