Voorstellingen Sinterklaas en de Betovering bij toneelvereniging Succes
Uitgegeven op 13-10-2019 om 00:45  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Voorstellingen Sinterklaas en de Betovering, de plaatselijke toneelvereniging is druk doende met de repetities. Het is echt een aanrader om eens een kijkje te komen nemen bij deze vereniging in het Dorphuis.Het nieuwe toneelseizoen is inmiddels alweer in volle gang. Nieuw dit jaar is dat toneelvereniging Succes een sinterklaasstuk zal opvoeren. Dus komt met uw (klein)kind(eren) op 23 of 24 november a.s. naar 'Sinterklaas en de betovering!' Voor meer informatie kijk op de website: www.toneelvereniging-succes.nl.


Ja... en wie zal de hoofdrol spelen? Wij weten het niet. Het zou zomaar deze Sint kunnen zijn. Dit is een foto uit ons archief, gemaakt door Henk-Jan, de Sinterklaas in kwestie is? Stuur uw antwoord naar de redactie en wij delen wederom een lekkere metworst van Piet Ottens uit aan een juiste oplosser en dit na loting door onze onbezoldigde notaris i.o. uit de Hoofdstraat. Meedoen kost niks, smikkelen is lekker!

Kaarten kunnen besteld worden op deze website. Als u reserveert via de website dan ontvangt u € 1,00 korting per persoon. Klik op deze link om direct te bestellen: https://www.toneelvereniging-succes.nl/kaartverkoop/verkoop/
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bekende tweeling - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...