Burendag in de Hippolytuskerk: 'Daar zit muziek in!'
Uitgegeven op 17-09-2019 om 20:48  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In plaats van de gebruikelijke kerkdienst op zondagmorgen is er op de startzondag van het nieuwe seizoen wederom gekozen voor contact met de buren. In 2018 organiseerde de Protestantse Gemeente Wieringen burendag voor de buren van de Hippolytuskerk en de buren van gemeenteleden. Het was een groot succes! Daarom krijgt dit initiatief een vervolg op zondag 22 september.

Buren in de ruimste zin van het woord zijn uitgenodigd om elkaar in de kerk te ontmoeten van 11:00 tot 13:00 uur bij een hapje en een drankje en muzikale bijdragen van de bezoekers. De digitale burenquiz over weetjes uit de buurt staat weer op het programma! Men wordt ontvangen met heerlijke soorten koffie van de mobiele koffiebar Case of Coffee. Iedereen,- groot en klein, oud en jong-, is van harte welkom in de Hippolytuskerk.
Voor opgave van jouw muzikale bijdrage,- zelf muziek maken, of zingen-, of een verzoeknummer aanvragen, kan je nog terecht tot en met donderdag 19 september bij scriba@pgwieringen.nl, de secretaris van de kerk.

Heb je een muzikaal nummer met een verhaal of een speciale herinnering en wil je die delen? Kun je iets zingen of spelen? Graag nodigen we je uit om je muzikale verhaal te komen doen. Er is een pianist/gitarist aanwezig om je eventueel te begeleiden. En er kan gebruik worden gemaakt van CD en internet voor je muzikale keuze.
Richt je bijdragen naar evenals voor vragen en meer informatie.
Ook zonder bijdrage is iedereen uiteraard meer dan welkom!Hippolytuskerk houdt burendag onder het motto 'Daar zit muziek in!'
In 2018 organiseerde de Protestantse Gemeente Wieringen burendag voor de buren van de Hippolytuskerk en de buren van gemeenteleden. Het was een groot succes! Daarom krijgt dit initiatief een vervolg op zondag 22 september. In plaats van de gebruikelijke kerkdienst worden buren in de ruimste zin van het woord uitgenodigd om elkaar in de kerk te ontmoeten vanaf 11:00 uur. Het thema van deze burendag is: 'Daar zit muziek in'.
Wil je hiervoor een muzikale bijdrage leveren door zelf muziek te maken, of door je buurman/vrouw, meld je dan aan bij scriba@pgwieringen.nl.
Ook als je een lied dat je raakt wilt delen (digitaal/CD) kun je dat opgeven bij bovenstaand e-mailadres van scriba Erszébeth Thomasse. Iedereen is welkom, om te komen, of mee te doen: want is niet iedereen 'buur' van iemand?
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Havengebouw de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...