Hans Hofman winnaar Chris Lont toernooi
Uitgegeven op 17-09-2019 om 14:53  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 15 september werd het Chris Lont toernooi voor de derde keer gehouden bij de jeu de boule vereniging Boel-Skik`92.
Er hadden zich 21 deelnemers ingeschreven, zij gingen in drie rondes de strijd met elkaar aan om de wisselbeker. Er waren 9 doubletten en 1 triplet, wie met wie speelde wisselde elke ronde en werd bepaald middels loting.

Hans Hofman (al lid vanaf het eerste uur) ging samen met Mia Scholten in ronde 1 voortvarend van start, zij wonnen hun partij met 13-3. Toen was er tijd voor koffie met lekkers geschonken door Chris en Adrie Lont.Na de pauze wist Hans ook ronde 2 met Ria Lont(13-11) en later ronde 3 met Grietje Borst (13-2 te winnen zodat hij op 3 wp +23 eindigde. Annie Laan, Joke de Visser en Annie van Eekelen, ook wisten ook 3 partijen te winnen, Annie Laan +23, Joke + 22 en Annie van Eekelen +15. Aangezien Hans Hofman en Annie Laan exact gelijk geëindigd waren, werd er tussen beide nog 1 menne gespeeld, d.w.z. dat elk nog 1 keer met 3 boules naar de but mocht gooien.


Annie won de toss en gooide de but uit en de eerste boule, daarna was Hans aan de beurt, hij gooide zijn derde boule het dichtst bij de but Annie had nog 2 boules, zij wist ze echter niet dichter bij de but te krijgen, zodat Hans gewonnen had.

Annie Laan werd 2e, Joke de Visser 3e, Annie van Eekelen viel net buiten de prijzen. Chris overhandigde de wisselbeker aan de winnaar, wiens naam erin gegraveerd wordt. Loes reikte de andere prijzen uit en bedankte de overige leden voor de gezellige sportieve middag.

Het volgende toernooi is op 5 oktober.
Elke woensdag - en zaterdagmiddag wordt er vanaf 13:30 vrij gebould op de banen aan de Oosterkruisweg in Den Oever kom eens langs om te kijken of mee te doen, op de club zijn er boules om te gebruiken.

(Door Loes Boerdijk)

(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
Grootschalig arbeidsmigranten verblijf in centrum Hippolytushoef?
Ja
Nee
Maakt mij niets uit
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...