Micha: de belhamel van de kattenkamer
Uitgegeven op 16-09-2019 om 16:41  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Micha is een actief zwart poesje, vanzelfsprekend gecastreerd, met geboortedatum: 27-05-2018. Samen met Hope en Spiedee, 2 huisgenootkatjes, in eerste instantie in pension gekomen. Na een aantal maanden moest de verdrietige conclusie worden getrokken dat herplaatsing in het belang van de dieren een betere keuze was en met pijn in het hart is er afstand van gedaan. De katten hoeven niet samen geplaatst te worden.

Het is de belhamel van de kattenkamer, altijd haantje de voorste, duidelijk aanwezig. Niet zo vreemd gezien haar leeftijd maar toch ook wel iets om rekening mee te houden. Je zou haar namelijk ook kunnen omschrijven als erg druk. Spelen is geweldig, alleen heeft ze de neiging om wat hard door de bocht te gaan. Het advies om alleen met kattenspeelgoed te spelen en nooit met handen is zeker bij Micha echt iets om rekening mee te houden. We plaatsen haar niet in een omgeving met kleine kindjes.

We hebben even gezocht naar de juiste voerinstructie, welk merk brokjes we ook kozen, Micha bleef last van dunne ontlasting houden. Niets medisch aan de hand, ze is ook keurig ontwormd en ontvlooid. Gelukkig hebben we de oplossing gevonden: Intestinal brokjes van Royal Canin! Ze doet het er goed op en vindt het smakelijk, iedereen tevreden.

Micha is een klein hondje in huis gewend, al zal een nieuwe combinatie vast aan elkaar moeten wennen. Andere katten zijn in principe geen probleem. Ze kan wat overheersend zijn, een gevoelig voorzichtig katje is een minder goede optie maar heeft u zelf ook een zelfbewuste kater of poes, dan zou het een goede match kunnen zijn. Alleen Micha mag natuurlijk ook, alle aandacht voor haar alleen weet ze zeker te waarderen. De omgang met kinderen is slechts bekend van visitebezoek, zie de opmerking over niet bij kleine kindjes. Keurig zindelijk. Eigenlijk is ze wel klaar voor het grote buitenspeelavontuur, heerlijk in de zon achter vliegjes aan, jippie.
Kom kennismaken, graag op afspraak met Dierentehuis 't Schuthok!; u bent welkom!!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido 1989 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...