Autobedrijf Verfaille nu ook schadeservicepunt
Uitgegeven op 11-09-2019 om 14:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Autobedrijf Verfaille is sinds de verhuizing naar een eigen pand officieel schadeservicepunt geworden.Door Celene Verfaille haar 4 jaar durende werkervaring voor Schadenet kan zij nu al haar kennis goed toepassen. Garage Verfaille kan al uw schades laten repareren voor de verzekering of voor uw eigen rekening. Zij verzorgen de intakes, calculaties/schaderapporten, helpen bij het verhalen van schades bij tegenpartijen of het waarborgfonds. Dit alles gaat in overleg met de schadecollega's van Verfaille.

U kunt de auto bij Vakgarage Verfaille brengen voor de schadereparatie, tevens zorgen zij voor een leenauto en alle administratieve afwikkelingen. Inmiddels is Celene weer 5 dagen per week aan het werk en kunt u haar vinden op De Wieken 48 te Hippolytushoef. Voor
vragen kunt u bellen naar 0227-595039 of mailen naar info@verfaille.nl

Vakgarage Verfaille werkt inmiddels samen met Duynker in Den Helder, in eigendom van Bert en Edo Pruim, tevens bekend van Pruim Autoschade uit Anna Paulowna. Al met al een prima combinatie waar uw auto in goede handen is.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Kroonprins voor oosterlanderschool - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...