ATB-wedstrijden en katknuppelen
Uitgegeven op 09-09-2019 om 19:46  |  link  |  bewaar  |  print

ZIJDEWIND - De kermiszondag stond in het teken van de ATB-wedstrijden. Het weer was het evebement goed gezind, al waren de voorspellingen niet echt bijzonder te noemen. Het werden spannende en spectaculaire wedstrijden waar de winnaars de bekers en bloemen kregen overhandigd door de Ronde Miss Kelly Moras. Later op de dag was er nog katknuppelen.Om 11L00 uur gingen de eerste deelnemertjes van start wat weer een bijzonder schouwspel op leverde.
Bij de jongens werd Jente Vis 1e, Matz Klein 2e en Coen Rinkel 3e, bij de meiden werd Sanne Boersma 1e, Rowen Pronk 2e en Nienke Slippens 3e.


Het parcours voerde ook door de feesttent

Er werd in verschillende klassen gestreden om de eer en de prijzen w.o. Dames, Heren en Funklasse, Topklasse, Nieuwelingen /Junioren, andere jeugd en Dames Duo in estafette.
Hiervan worden enkele uitslagen vermeld.
Bij de Dames werd Ilse Hoornsman 1e, 2e Lianne Burger en 3e Janneke de Wit.
Bij de Heren ging de overwinning naar Kees Vrijsen, 2e Jeroen Danenberg en 3e Roan Bergman.
In de Funklasse kwamen bijna 100 renners aan de start waar Robin Nieuwenhuizen de sterkste bleek te zijn, 2e werd Mitchel Tijsen en 3e Maikel Hoving.
Alle uitslagen zijn op de ATB site terug te vinden.Het Katknuppelen was het laatste onderdeel van de evenementen die voor zondag waren georganiseerd.
Mede door het mooie weer was het ook deze keer weer een prachtig en hilarisch vermaak met enorme belangstelling en veel deelnemers.
Met de muziek van de Lokale band Bitterfly met artiesten uit Zijdewind, 't Veld en Waarland zat de stemming er meteen goed in.
Menige Kat of ring leverde een aardige beloning op, die veelal meteen in drank werd omgezet.
Het was dan wel om 18:00 uur gebeurd, er werd daarna nog gezellig nagezeten en bijgepraat onder de Zijdewinders van Toen en Nu.

Theo Moras
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Rara wie is het? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...