Nieuw! Buurtcirkel Hollands Kroon
Uitgegeven op 09-09-2019 om 16:11  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Je kent misschien niet zoveel mensen en je voelt je misschien wel eenzaam. Het lijkt je leuk om af en toe wat te gaan doen met anderen. En daarbij kun je wel wat hulp gebruiken. De Buurtcirkel is een nieuwe methode die nu ook in Hollands Kroon vorm krijgt.

Meer weten over de Buurtcirkel?
De kick-off voor Hollands Kroon is op dinsdag 17 september in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Wethouder Mary van Gent zorgt voor de aftrap. De kick-off is van 16:30 tot 18:00 uur met een drankje, soep en een broodje.
Voor aanmelding en/of informatie over de Buurtcirkel Hollands Kroon neem contact op met Buurtcirkelcoach Caroline de Vries, C.devries@wonenpluswelzijn.nl, ☎ 0224 273140Wat is de Buurtcirkel?
De Buurtcirkel is als succesvolle methode overgewaaid uit Engeland. De Buurtcirkel is er voor mensen die een klein netwerk hebben. Mensen die een hulpvraag hebben, maar ook graag iets voor een ander willen betekenen. En voor diegene die met anderen iets willen ondernemen. Een ieder heeft kwaliteiten en deze kunnen inzet worden om elkaar te helpen. Naast dat je je geholpen en nuttig tegelijk voelt, leert de praktijk dat er nieuwe contacten ontstaan waardoor je je minder eenzaam zult voelen. Een Buurtcirkel bestaat uit maximaal 9 tot 12 mensen die wekelijks bij elkaar komen onder begeleiding van een Buurtcirkelcoach en een vrijwilliger uit de buurt.

Voor meer informatie: zie landelijke website www.Buurtcirkel.nl.
De Buurtcirkel is in samenwerking met de gemeenten, zorg- en welzijnspartijen, Wooncompagnie, de landelijke Buurtcirkel en Wonen Plus Welzijn opgezet. Er is een Buurtcirkel in Schagen en er komt een Buurtcirkel in Hollands Kroon.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Plaatsen loopbrug bij het Monument - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...