Vrijwilligers gezocht
Uitgegeven op 08-08-2019 om 12:20  |  link  |  bewaar  |  print

'Ik wil weer iets om naar uit te kijken'

HOLLANDS KROON - Er voor zorgen dat iemand anders weer iets heeft om naar uit te kijken? En tegelijkertijd meer invulling geven aan uw dagen? Dat kan! Om iets voor anderen te kunnen betekenen, is Wonen Plus Welzijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.

We zijn blij dat mensen die hulp nodig hebben ons weten te vinden. We zijn blij dat wij de kans krijgen om voor hen het verschil te kunnen maken, maar hier zijn ook vrijwilligers voor nodig. Hoewel we enorm blij zijn met de enthousiaste vrijwilligers die dit al samen met ons doen, willen we de groep vrijwilligers graag uitbreiden. En daarom vragen wij uw hulp!

Zo zijn we op dit moment hard op zoek naar zorgvrijwilligers. Een zorgvrijwilliger kan in situaties, bij personen waarbij veelal al zorg verleend wordt of verleend gaat worden, één-op-één contact bieden voor een eventueel langere periode. Door samen in gesprek te gaan, een kop koffie te drinken, te wandelen of samen een hobby of activiteit uit te voeren, maakt u dat iemand weer iets heeft om naar uit te kijken. Ook boodschappen ophalen en brengen, of medicijnen halen bij de huisarts, is een vraag die we steeds vaker krijgen. Een gevolg van het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Hoe fijn is het als u daar uw steentje in bij kan dragen!

Iets voor iemand betekenen kan op kan op veel verschillende manieren. We zoeken daarom altijd naar iets wat bij u past. Bent u enthousiast? Geïnteresseerd? Wellicht heeft u vragen of wilt u meteen in gesprek, zodat we met uw hulp weer iemand kunnen helpen? Laat het ons weten door te bellen naar 0224-273140.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zinkstukken afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...