Wieringer Kermis goed verlopen
Uitgegeven op 06-08-2019 om 14:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tevreden gezichten na afloop Wieringer Kermis. Zowel horeca als kermisreizigers goed te spreken over verloop Kermis.


Kasteleen Leen Kooij gaf zelf het goede voorbeeld, samen met zijn mensen maakten zij er een mooi feest van.

Omdat de Kermis al jarenlang (in tegenstelling tot begin jaren tachtig) middenin de vakantie valt zijn er veel mensen niet bij. Dat weerhielden de thuisblijvers er niet van om er een mooie Kermis van te maken. Vooral het Groene Hart trok veel bezoekers. Het weer was volgens de kenners dan ook perfect voor deze Kermis. De warme Tule van Bakker Bellis werden drie dagen goed verkocht, een traditie die jong en oud erin houden. Henk-Jan Jonker van de autoscooter toonde zich ook tevreden. Dit jaar stond hij met een grote autoscooter baan op Het Hoekje en de zweefmolen ok het Kerkplein. Voor zover bij ons bekend is de Kermis zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Dit weekend staat het volgende feest alweer op het programma waar veel Wieringers op af gaan, de Kermis in Wieringerwerf. Over drie weken is de Flora aan de beurt.


Maandagmiddag werd de otopet race in ere hersteld. Na vier dagen feesten verkozen de meesten ervoor om lekker te kijken. De sportievelingen die het wel aandurfden werden door Bert de Haan jr. op de foto gezet.

Maandag even over negenen braken de kermisklanten al dan niet met hulp vanuit de bevolking hun zaken af. Danny bekijkt het even vanaf de bank.

(fotografie Henk-Jan Wittink, SAMSUNG telefoon)

DJ Bert Boontjes hield de stemming er alle dagen prima in, de jeugd genoot volop in De Kasteleen. Uiteraard racete Bert ook mee op de otopet.

(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Sport 5drs inclusief afleverkosten
€ 4.995,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Dynamic inclusief afleverkosten
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaartje wielerbaan hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...