Boekpresentatie Succes 4
Uitgegeven op 08-07-2019 om 15:17  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Arjan Smit presenteerde zondagmiddag bij Café Waddenzee zijn boek over Succes 4. Het boek bevat in woord en beeld de portretten van de spelers en enkele bijzondere momenten uit het seizoen. De liefde voor het voetbal en scherpe observaties die met een kwinkslag zijn beschreven, zijn kenmerkend aan het boek. Het werd gepresenteerd aan de hoofdrolspelers, de spelers van het 4e.

De spelers zijn er ook medeverantwoordelijk voor dat het boek er gekomen is. Hun enthousiasme voor de foto's en columns van Arjan waren voor hem een aanmoediging om het boek te maken.Van de 44 seizoenen die Arjan zelf voetbalt heeft hij er 25 doorgebracht in het 4e van Succes. Aanvankelijk wellicht wat laag voor zijn kwaliteiten. Inmiddels wat hoog voor zijn leeftijd. Stoppen is eigenlijk nooit een optie geweest. Die gedachte is in november of februari wel eens bij hem opgekomen, Maar altijd maar kort. Hij had de mooie momenten voor geen goud willen missen.

Hij kwam ook nog met een oprechte waarschuwing aan zijn medespelers: "Veel spelers hebben de neiging de waarde van het voetbal op een bepaalde leeftijd minder te zien. Stoppen omdat ze denken alles al te hebben meegemaakt of om partner of gezin voorrang te geven. Hopelijk inspireert dit boek hen om vooral zelf zolang mogelijk te genieten van zelf voetballen. Stoppen kan altijd nog", aldus de auteur.

(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...