Westerland bruist tijdens Dorpsfeest
Uitgegeven op 20-06-2019 om 15:21  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Komend weekeinde, zaterdag 22 en zondag 23 juni, is het jaarlijkse Dorpsfeest Westerland.

Zaterdag 22 juni staat het Dorpsfeest Westerland vooral in het teken van vermaak voor jong en oud in de vorm van spelletjes voor de jeugd tijdens de feestelijke Kindermiddag, een kermis, het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal en zaterdagavond live muziek van Dé coverband 8-PM in de feesttent.

Zondag 23 juni vindt de gezellige Boerenlandfair plaats, met tal van activiteiten voor jong en oud. Demonstraties zoals boogschieten en Vikinger vechten, diverse optredens en ruim 100 stands met landelijke producten voor huis, tuin en erf, brocante, antiek en curiosa. Aansluitend aan de fair is er feest in de grote tent met muziek van zanger Robbert van der Steenhoven en Feest-DJ Eric.


Gezellige drukte tijdens de Boerenlandfair vorig jaar

Zowel het Dorpsfeest als de Boerenlandfair worden door vrijwilligers georganiseerd en traditiegetrouw gaan de opbrengsten van beide evenementen naar de Wieringer verenigingen, die ook meehelpen bij de organisatie. Het Dorpsfeest en de fair vinden plaats op het feestterrein van het Dorpsfeest, hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland.

(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Anthony's Dream - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...