Nandy zoekt pleeggezinnen
Uitgegeven op 19-06-2019 om 15:47  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Nandy (16) zoekt pleeggezinnen, niet voor zichzelf maar voor een kind dat niet thuis kan wonen. Voor het eerst is een pleegkind zelf het gezicht van een campagne. Nandy (16) werkt hieraan mee om inwoners van Hollands Kroon te inspireren om over het pleegouderschap na te denken.

Nandy: "Ik vind dat kinderen die niet thuis kunnen wonen een nieuwe start verdienen. Ik ben blij dat ik vanaf jongs af aan in een gezin heb gewoond. Dat gun ik anderen ook. Pleegkinderen zijn heus niet altijd anders dan kinderen die gewoon thuis opgroeien. Ieder kind is weer anders."Op dinsdag 25 juni om 19:30 uur is er een informatie avond over pleegzorg bij IKC Spoorbuurt in Anna Paulowna. Aanmelden kan via www.pleegzorgparlan.nl.

Pleegouders blijven nodig
Pleeggezinnen zijn belangrijk voor de toekomst van kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Voor jongens en meiden zoals Nandy maakt het de kans op een gelukkige toekomst veel groter. De vraag naar pleegzorg neemt nog steeds toe. Op dit moment wonen 65 kinderen in 54 pleeggezinnen in Hollands Kroon.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Slagerij Ottens
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Haven Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...