Bregje Bos van GV DOS Districskampioen
Uitgegeven op 18-06-2019 om 12:50  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTERDAM - Afgelopen zaterdag 15 juni 2019 vonden de Districtsfinale turnen Dames D1 en D2 plaats in Amsterdam in sporthal “SportXperience”.Vier DOS turnsters hadden zich voor deze District Finale weten te plaatsen. Na 3 voorrondes te hebben geturnd is het al een prestatie om je bij de beste 28 turnsters van Almere en de provincies Noord-Holland en Utrecht te plaatsen.
Tijdens de tweede wedstrijd turnde Jente van Eekelen bij de D2 Pupil 1. Zij turnde een goede wedstrijd en werd 16e van de 28 turnsters.
De derde wedstrijd werd geturnd door Emma Kranendonk en Bregje Bos bij de pupillen 2 D2. Emma turnde een mooie vloeroefening met een score van 14.400 werd zij uiteindelijk 13e. Bregje Bos turnde een zeer goede balk en vloer oefening en scoorde op de vloer 14.850. Bregje Bos bleek deze wedstrijd de sterkste turnster te zijn en mag zich dan ook “Districtskampioene” noemen bij de pupil 2 D2.
Tijdens de laatste wedstrijd turnden Lotte Kort bij de Jeugd 2. Ook zij turnden een hele mooie wedstrijd. Door een mooie strakke balk oefening werd zij eerste op balk. Zeer verrassend ging Lotte Kort met een welverdiende zilveren medaille naar huis.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
De vloot in de Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...