Blije gezichten tijdens de eerste finale bijeenkomst van de Rabobank Clubkas Campagne 2019
Uitgegeven op 15-06-2019 om 15:27  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF – Meer dan 170 verenigingen waren donderdag avond aanwezig bij de feestelijke finale avond bij het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Dit jaar verdeelt Rabobank Kop van Noord-Holland maar liefst €225.000,- over de deelnemende clubs in het gehele werkgebied van de bank. Donderdag kregen de eerste clubs uit Hollands Kroon hun gedeelte.Feestelijke finalebijeenkomsten!
Met de eerste finale in Wieringerwerf is de kop eraf! Op dinsdag 13 juni zijn de clubs van Texel aan de beurt. Voor de verenigingen in en rondom Schagen wordt 20 juni een finale georganiseerd in de Muziektuin in Schagen. Op 29 juni mogen ook de verenigingen uit Den Helder en omgeving hun cheques ophalen.

Grote winnaars
De leden van Rabobank Kop van Noord-Holland hebben massaal gestemd: 7.812 leden (38%) hebben hun stemmen verdeeld over hun favoriete clubs! Dit komt neer op 39.060 stemmen totaal. Op basis van dit aantal stemmen is er in de gemeente Hollands Kroon één grote winnaar naar voren gekomen: de Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer ontving 290 stemmen. Hiermee mochten zij een prachtige cheque ter waarde van € 1.673,30 in ontvangst nemen! Er was ook een prijs voor de origineelste campagne om de deelname aan de Clubkas Campagne onder de aandacht te brengen. Deze originaliteitsprijs werd door ledenraadslid Dirk van den Berg uitgereikt aan: de Wieringermeerruiters uit Middenmeer.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Juliana - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...