Sauna, beauty en wellness Het Kuurhuys voortgezet door Corina Claessen
Uitgegeven op 09-06-2019 om 09:17  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Corina Claessen is het nieuwe gezicht van beauty en wellness sauna Het Kuurhuys op Stroe. Corina heeft haar reeds bestaande bedrijf 'Corina's Body Slink' en de beauty-behandelingen die zij daarnaast praktiseerde in haar praktijk in Slootdorp verplaatst naar Stroe.

Corina is geen onbekende in de omgeving als het gaat om lichaamsbehandelingen. Zij woont alweer 16 jaar in de Noordkop waarvan 11 jaar op Wieringen. Het plan is om weer op Wieringen te gaan wonen nu het bedrijf daar ook gevestigd is. Het Kuurhuys kwam op haar pad toen Ronald en Diana van der Veen het restaurant op recreatiepark Wiringherlant gingen runnen. In Corina vonden zij een gedreven vrouw die het wellness gedeelte graag wilde exploiteren.


Ronald van der Veen en Corina Claessen zijn de nieuwe gezichten op Stroe na het vertrek van Hendrik en Michèle Visser die in Den Oever een nieuwe uitdaging vonden in restaurant Bruisend.

Per 1 mei is Bodyslink Corina onder de naam Beauty & Welness Het Kuurhuys dus voortgezet op Stroe. Voor meer info kijk ook op www.saunahetkuurhuys.nl/. Naast de sauna worden er veel nieuwe behandelingen en methodes geïntroduceerd in de mooie gebouwen op dit fraaie recreatiepark. Beauty en wellness Het Kuurhuys is met nadruk geopend voor iedereen, het is direct gelegen aan de openbare weg gasten hoeven dan ook niet persé op het park te verblijven. Naast e sauna kunnen de bezoekers om er maar een aantalop te noemen de volgende behandelingen ondergaan: Massages, gezichtsbehandelingen, voetverzorging, gewichtsafname, etcetera. Uiteraard kunt u altijd eerst een kijkje nemen bij Corina om u te laten informeren. Telefonisch is Corina bereikbaar onder nummer: 06-82728965
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Roeien  1967 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...