Verkoop obligaties Zonnepark Wieringermeer gestart
Uitgegeven op 08-06-2019 om 11:30  |  link  |  bewaar  |  print

De verkoop van obligaties van Zonnepark Wieringermeer in Middenmeer is gestart. Energiezorg, het samenwerkingsverband tussen Afvalzorg en HVC, biedt omwonenden en geïnteresseerden de kans om te participeren in het zonnepark in de vorm van obligaties.

Obligaties zijn beschikbaar vanaf € 300,-- tegen 5% rente. Inwoners van de gemeenten Hollands Kroon, Medemblik en Opmeer krijgen voorrang. Gedetailleerde informatie is te vinden op www.zonneparkwieringermeer.nl.Het zonnepark met zijn 11.000 zonnepanelen is een project van Energiezorg, de samenwerking tussen Afvalzorg en HVC, die zich richt op het realiseren van duurzame energie op stortplaatsen. Energiezorg is een samenwerking tussen afvalverwerkingsbedrijf Afvalzorg en energie- en grondstoffenbedrijf HVC. De ambitie van Energiezorg is om stortlocaties te verduurzamen met duurzame energieopwekking. In Energiezorg komt de expertise van beide bedrijven samen; Afvalzorg met haar brede kennis van stortlocaties en HVC met haar deskundigheid in het realiseren van duurzame energieproductie en -levering.
Het zonnepark met zijn 11.000 zonnepanelen, levert een jaarlijkse C02-reductie op van 1.830 ton.

Op 22 juni kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen op het zonnepark, dat slim is ingepast in het landschap op stortlocatie Wieringermeer. Meer informatie over de open dag op de pagina Op stap.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Rara wie is het? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...