VZV met winst op Callantsoog zeker van promotie
Uitgegeven op 26-05-2019 om 20:02  |  link  |  bewaar  |  print

't VELD - VZV heeft in een niet al te beste wedstrijd door een 5-3 overwinning op Callantsoog promotie naar de 4e klasse afgedwongen.

VZV nam al snel een 1-0 voorsprong door Kjel Blokker en leek na de 2-0 door Luke Burger op rozen te zitten, maar kreeg vlak voor rust de 2-1 te verwerken en ook nog bijna de gelijkmaker om de oren.



Het tweede bedrijf was nog nauwelijks aan de gang of Callantsoog scoorde wel de gelijkmaker na een serie misverstanden in de verdediging van de thuisploeg.
Het was Niels Leegwater die VZV toch weer op een 3-2 voorsprong wist te zetten en het team van de afscheid nemende trainer Jochem Droog weer wat lucht bezorgde.
Luuk Burger en Mike Leegwater stelden hierna orde op zaken en vergrootten de voorsprong zelfs tot 5-2.
Callantsoog scoorde in de slotfase nog wel tegen, maar de overwinning was binnen. Zo werd de slechte competitie start met een andere technische staf omgezet in een rechtstreekse promotie naar de 4e klasse.



Na het laatste fluitsignaal was de blijdschap groot en werd de selectie in de bloemetjes gezet voor dit toch wel ietwat onverwachte resultaat
Na afloop werd er in de kantine van Sportpark De Kogge met muziek van Paul Vlaar een feestje gevierd en afscheid genomen van voorzitter Piet Ligthart, trainer Jochen Droog en speler Mike Leegwater. Ook de andere stafleden René en Dirk Wijnker doen een stapje terug.
Voor volgend seizoen is Egbert Kruijer door VZV als nieuwe trainer aangetrokken.



Kijk voor de uitslagen en de eindstand in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.

Wanneer VZV met al z'n jeugdige talenten het vertoonde spel van de laatste wedstrijden kan voortzetten moet handhaving zeker tot de mogelijkheden behoren.

Theo Moras
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
1928 De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...