Geslaagd weekend voor Muziekvereniging Wieringerwaard
Uitgegeven op 21-05-2019 om 08:56  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWAARD - Het was afgelopen weekend een afgeladen gymzaal aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. Vrijdagavond en de hele zondag waren de orkesten en het projectkoor van de muziekvereniging Wieringerwaard intensief aan het repeteren voor het komende jubileumconcert van 15 juni. Een groots theaterconcert met onder andere zangeres Leona Phillippo.

Het koor startte afgelopen vrijdag met de repetitie in dorpshuis de Oude School terwijl de orkesten in de gymzaal aan de Populierenlaan aan de gang gingen. Daarna was het tijd voor de eerste gezamenlijke repetities, waarbij de orkesten en het koor elkaar voor het eerst daadwerkelijk troffen.De 'stemming' zat er vanaf het begin goed in en het sfeertje smaakte naar meer. De komende weken zal nog vaker geoefend gaan worden om er zaterdagavond 15 juni een geslaagd concert van te maken in theater Cool in Heerhugowaard.

Mocht je graag mee willen zingen, wacht dan niet meer te lang. Er zijn nog enkele plaatsen in het koor voor (geoefende) zangers en zangeressen. Meer informatie op de site www.muziekverenigingwieringerwaard.nl.
De kaartverkoop voor het jubileumconcert gaat via de site van de vereniging of via de site van Cool.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Kooibos - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...