Demodansgroep Djèstiek ontvangt twee Demo Awards in Leiden
Uitgegeven op 21-05-2019 om 01:22  |  link  |  bewaar  |  print

LEIDEN - Zondag 19 mei ontving Demodansgroep Djèstiek twee demo Awards tijdens de Dance 2 Demo in Leiden.


Eerste plaats!

Zondag 19 mei vonden er in Sporthal 3Octoberhal in Leiden de Dance 2 Demo plaats. Een dansshow waarbij dansgroepen uit heel Nederland, in een sfeervolle zaal hun dansen toonden. Een mooi dansspektakel met jazzdans tot streetdance en van hiphop tot moderne dans wisselden zich in een vlot tempo af. In totaal deden er 199 deelnemers aan dit dansspektakel mee. Demodansgroep Djèstiek, van GV Dos Den Oever bestaat uit 20 dansers in de leeftijd van 9 tot 43 jaar, maar ondanks dit leeftijdsverschil is het een hechte en gezellige groep. Voor de dansshow in Leiden is er door Djèstiek, goed nagedacht over muziekkeuze, kleding, make-up, haren en choreografie en zijn er vele dansuren getraind op gelijkheid en choreografische vormen. In Leiden lieten zij een viertal mooie en spectaculaire dansen zien. Aan het einde van de show werden er twee Awards uitgereikt aan dansen die deze middag indruk hadden gemaakt.



Met de dans “Leave the light on” liet de oudere groep van Djèstiek een goede technische dans zien met een goed gebruik van materialen en contrasten. Hiervoor ontving Djèstiek één van de twee Awards.

Met de dans “Survivor” gedanst door alle 20 dansers, waarbij de kleding en muziek keuze hoge ogen scoorde won Djèstiek de tweede Award. Met een euforisch gevoel verliet Djèstiek de hal in Leiden met twee prachtige Awards om mee terug te nemen naar Den Oever. Voor Djèstiek een succesvolle dag in Leiden en een enorme eer voor de dansers van Djèstiek en de leiding en choreograaf Morena de Vries.

Kijk ook op onze sportpagina, daar staat ook een mooie video!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Succes 2, jaren 60 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...