Wieringer Vrouwen vieren 1-jarig bestaan
Uitgegeven op 15-05-2019 om 18:50  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Voorzitter Reini Rode opende op 13 mei de jaarvergadering van Wieringer Vrouwen in Dorpshuis Hippo. Het was een feestelijke middag waarin de vereniging het 1-jarig bestaan vierde met een groot aantal leden.

De aanwezigen begonnen met koffie en de prachtig opgemaakte petitfours met logo van de Wieringer Vrouwen met het cijfer 1 erin verwerkt. Het logo laat een tafel zien met vele stoelen eromheen. Het symboliseert de gezelligheid en verbondenheid binnen de club, waarmee Reini de betekenis van het woord vereniging samenvatte.
Gestart werd met het officiële gedeelte, de jaarvergadering met een terugblik op een succesvol seizoen.
De kascommissie, bestaande uit Jetty Bak en Jenny Pranger hadden de financiën gecontroleerd en keurig in orde bevonden. Penningmeester Boukje Nieuwenhuizen kreeg niet alleen hiervoor een applaus, maar ook voor de uitgebreide Nieuwsbrief, die ze maandelijks maakt en de vele interessegroepen, die ze vertegenwoordigt.
Jetty Bak verricht heel wat hand- en spandiensten en zorgt ervoor, dat er altijd mooie bloemstukjes op de tafels staan. Dit keer had ze zelfs de bloemstukjes in de kleuren van het logo gemaakt. Deze waren voor het bestuur en Regina en Petra, die met veel plezier alles achter de bar beheren. Lea Jongbloed is de fotograaf, die zorgt voor de foto's bij alle evenementen.Joke Ooijevaar werd aan het bestuur toegevoegd, dat nu uit zes dames bestaat.
De sterk groeiende vereniging is heel blij met alle leden, die hun steentje bijdragen aan de vele activiteiten en de ideeën, die ze aanleveren. Niet te vergeten de contactdames, de 'oren en ogen' van de club en de bezorgers van heel wat papierwerk.
Van elke interessegroep werd een korte uitleg gegeven. Nieuw is de eetclub, waarbij de dames bij elkaar eten, maar ook wordt er 'buiten de deur' gegeten. Nu al zeer succesvol met heel wat belangstellenden.
In juni gaan diverse dames 5 dagen fietsen in Drenthe, in oktober staat er een wandelvakantie op het programma.

Na afloop van deze ontspannen vergadering werd nog heerlijk nagezeten, de dames waren nog lang niet uitgepraat.
Het nieuwe seizoen starten we 9 september met een verrassingsavond in het Dorpshuis, waar de Wieringer Vrouwen een 'warme' basis hebben.
Nieuwe leden betalen t/m eind december € 25,00 contributie; de jaarlijkse contributie bedraagt € 49,50. Info: www.wieringervrouwen.nl.

De activiteiten van Wieringer Vrouwen worden vermeld op de pagina Op stap.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Winter op de afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...