Anti ontsnappingstuig en zorg voor weglopertje Teya
Uitgegeven op 15-05-2019 om 00:43  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Aanschaf anti ontsnappingstuig en zorg voor Teya, er was nogal wat te doen rondom het hondje dat alsmaar wegliep. Er wordt nu gekeken naar een goede oplossing. Hulde aan alle vrijwilligers die ervoor willen zorgen dat het goed komt met de inmiddels beroemde hond.


Tevreden in haar gastgezin, ze wordt heropgevoed in een prima omgeving. Voorlopig is men nog wel bevreesd voor een herhaling van gebeurtenissen, maar omringd door prima zorg hoopt een ieder op een goed vervolg. (Foto en bron: Ingrid Commandeur)

Teya is in goed overleg met de eigenaar overgedragen aan Herplaatsing 4EverHome. Ze verblijft nog steeds in het gastgezin waar ze gelijk naar toe is gegaan nadat ze gelukkig in de vangkooi was gelopen. In het gastgezin krijgt ze tijd om weer helemaal op krachten te komen, ze is erg mager en was bij binnenkomst erg uit haar doen. Dit is heel begrijpelijk na alles wat ze heeft mee gemaakt. Nu mag Teya rustig wennen aan alles en weer wat dikker worden.


Ze was niet te houden, nu wordt er hard aan gewerkt om verdere ontsnappingspogingen te voorkomen in de toekomst.

Inmiddels springt ze ook al zelf op schoot bij de familieleden van het gastgezin. Voorlopig blijft Teya in het gastgezin om te herstellen van alles. Wilt u Herplaatsing 4EverHome steunen bij de verzorging van Teya ? Een donatie is meer dan welkom.
Van de donaties zal o.a. ook een passend anti-ontsnappingstuig aangeschaft worden, zodat er over een tijdje veilig gewandeld kan worden. Dit tuig zal speciaal op maat gemaakt moeten worden voor Teya. Op de facebookpagina van Herplaatsing4EverHome houden wij u op de hoogte van Teya. www.herplaatsing4everhome.nl
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Bouw Schutsluizen 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...