Grote dansvoorstellingen van Demodansgroep Djèstiek
Uitgegeven op 14-05-2019 om 22:21  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Demodansgroep Djèstiek van Gv Dos Den Oever onder leiding van Morena de Vries, zal aankomende zondag 19 mei en zaterdag 25 mei, dans demonstraties verzorgen tijdens grote evenementen.Demodansgroep Djèstiek is een geselecteerd gezelschap bestaande uit 20 dansers van verschillende leeftijden.

Zondag 19 mei zullen zij tijdens een Dance2Demo, georganiseerd door de KNGU, te zien zijn in Leiden. De 3 oktober Hal in Leiden zal omgebouwd worden tot een groot danspodium. Aan dit dansspektakel zullen 191 deelnemers uit heel Nederland meedoen. Djèstiek zal vier dansen ten tonelen brengen die gemaakt zijn door choreograaf Morena, van moderne dans tot jazz en streetdance. Alle kledingstukken die gedragen worden door de dansers zijn zelf ontworpen en met de hand gemaakt.

Om Djèstiek ook in de buurt te kunnen aanschouwen, zullen zij op zaterdag 25 mei deelnemen aan de ‘Dag van de Muziek’ het grootste amateur muziekfestival van Europa met zijn 20 podia en ruim 1800 deelnemers. Omdat dit de 25ste editie is, zal er op verschillende locaties in de binnenstad optredens van bekende Nederlanders zoals Jennie Lena te zien zijn. Djèstiek zal een non stop dansvoorstelling geven om 14.00 uur op het buitenpodium bij Willemsoord 29 in Den Helder.

De meiden van Djèstiek hebben zich goed voorbereid en zullen dit dansseizoen afsluiten met een optreden tijdens het Vistival in Den Oever op zaterdag 13 juli.
(advertentie)
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Werken aan landaanwinning nabij De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...