PMF kaartverkoop gestart
Uitgegeven op 14-05-2019 om 18:32  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - De kaartverkoop voor het Polders Music Festival is gestart. Het is mogelijk een kaart voor zaterdag of zondag te kopen of profiteer van een voordeel en koop een passe-partout, hiermee kan de bezoeker beide dagen genieten van de gezelligheid en de shows van de artiesten.

Een kaart voor zaterdag of zondag kost € 15,- en een passe-partout kost € 25,-. Kaarten zijn te koop via www.poldersmusicfestival.nl en bij Uw Slager Sander Duin in Breezand en Bloembinderij Ma-d'r-liefjes in Anna Paulowna.Zaterdag 8 juni treden Sjaak, Extince & Ladi Dadi, DJ DNS en Autique op. Zondag 9 juni kunnen de bezoekers genieten van optredens van The Dirty Daddies, LAURA, Lotte Schuiling met band, Unknown Boys en Feest DJ Barry Fest. Zaterdag is het toegang vanaf 16 jaar en zondag is het voor alle leeftijden, zodat PMF voor iedereen een gezellig dorpsfeest is.

Naast de vele sponsoren die net als voorgaande jaren bereid zijn PMF te ondersteunen, is dit jaar ook een hoofdsponsor verbonden aan het dorpsfeest. Dit is Kuiper Administraties uit Breezand.

De voorbereidingen zijn in volle gang en verschillende vrijwilligers staan weer klaar om hun steentje bij te dragen, zodat het een onvergetelijk weekend kan worden. Het Polders Music Festival is 8 & 9 juni op het plein aan de Zandvaart in Breezand.
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
His Wilms - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...