FCV Schagen op Sportief Schagen
Uitgegeven op 13-05-2019 om 11:26  |  link  |  bewaar  |  print

Maak kans op een BMX clinic!
SCHAGEN - Zondag 19 mei bruist Schagen tijdens Sportief Schagen. Naast de City Run Schagen is er ook een grote verenigingsmarkt rondom de kerk. Tussen 11.00-15.00 uur kan iedereen kennismaken met diverse takken van sport. BMX club FCV Schagen ook van de partij. Stap ook op een echte BMX fiets en waan je als een echte Niek Kiemmann of Laura Smulders over de baan. De rijders van FCV Schagen helpen je graag op weg!BMX-ers van FCV Schagen bij het starthek op de club. (Fotograaf: Frank Bakker)


Winactie
Iedereen die zich zondag bij de verenigingskraam van FCV Schagen meldt kan meedingen naar een BMX clinic. Onder alle inzendingen wordt één winnaar getrokken. Hij of zij krijgt met totaal 8 personen een 2,5 uur durende clinic op de club van FCV Schagen. Onder leiding van een trainer krijgen zij alle tips en tricks om vervolgens de baan op te gaan en het BMX-en zelf te ervaren.

Vanaf 5 jaar
Nieuwe rijders zijn bij FCV Schagen van harte welkom. De BMX-sport is geschikt voor iedereen die vanaf 5 jaar zelfstandig kan fietsen. Om op een laagdrempelige manier kennis te maken is het mogelijk om proeflessen te volgen. De vereniging stelt een BMX crossfiets, een gecertificeerde helm en handschoenen beschikbaar.

Trainingen
De club bevindt zich aan de Witte Paal 62a in Schagen. Er wordt getraind op woensdag- en vrijdagavond. Zowel recreatieve rijders als ook de echte bikkels zijn welkom om te komen trainen en om wedstrijden te rijden. Meer informatie is te vinden op de website www.fcvschagen.nl maar langskomen en direct sfeer proeven op een trainingsavond kan ook.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kunststukje, De Hoelem - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...