Het Kappershuis gaat verhuizen
Uitgegeven op 09-05-2019 om 21:15  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Jacco van Veen gaat zijn kapsalon 'Het Kappershuis' verhuizen naar de Noordstroe√ęrweg op Stroe.

Jacco: 'Er gingen wat praatjes door de rondte, daar wil ik even duidelijkheid in scheppen. Ik stop niet met mijn werkzaamheden maar verplaats deze naar een nieuwe locatie. Tutto zal gewoon openblijven met de winkels die erin gevestigd zijn'.


Jacco van Veen bij de entree van de nieuwe kapsalon.

Jacco loopt al een aantal jaren te kwakkelen met zijn gezondheid. Door een andere invulling van zijn uren kan hij hier straks beter mee omgaan. Om wel zijn geliefde vak te kunnen blijven uitvoeren heeft hij dus gekozen voor deze aanpak. De nieuwe salon is gevestigd in zijn nieuwe woning, hij kan zo zijn uren beter spreiden. Jacco gaat dus niet minderen maar beter organiseren voor zichzelf. Een aantal medewerksters verhuizen dan ook met hem mee naar Stroe. In Hippolytushoef wordt de Barbershop voortgezet door dochter Lisa. Op het Kerkplein kunnen alle jongens en mannen terecht.

In Tutto krijgt de huidige kapsalon een nieuwe bestemming. Intern gaat Tutto op de schop. Zo krijgt de woonwinkel meer ruimte straks. Er komt ook meer ruimte voor de meubelafdeling. De juwelier behoudt de eigen entree aan de weg. Koffie, thee en de streekproducten blijven gewoon te koop in Tutto. Jacco verhuist in september naar Stroe, dan zal ook Tutto intern de metamorfose ondergaan.

Jacco en zijn crew kijken er vol verwachting naar uit. Het telefoonnummer en emailadres blijft hetzelfde al wordt er straks uitsluitend gewerkt op afspraak. U leest binnenkort op Wieringernieuws wanneer het nieuwe Kappershuis open gaat, uiteraard maken wij daar een bericht van.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Audi A6 Avant 1.9TDI Exclusive
€ 3.650,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Werkzaamheden Klein aan Koningstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...