Wiron roemloos ten onder tegen VZV
Uitgegeven op 05-05-2019 om 20:44  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Wiron kon in de thuiswedstrijd tegen VZV geen vuist maken. De Oeversen stonden na de eerste helft met 0-2 achter. Na de rust was de thuisploeg gelijkwaardig aan de bezoekers uit 't Veld. Wiron slaagde er echter niet in om te scoren en de stand bleef dan ook 0-2.


Foto's Reijer Zwart

VZV was van meet af aan de gevaarlijkste ploeg. Dieptepasses vielen dikwijls goed en de spitsen kregen zodoende regelmatig ruimte en kansen. Dat leidde halverwege de eerste helft tot de openingstreffer van Luut Burger. Hij werd in de diepte op maat aangespeeld, omspeelde doelman Mark Poepjes en tekende de 0-1 aan. Enkele minuten later was het al 0-2. Robin Monnik schoot de bal uit een vrije trap niet buiten het strafschopgebied in één keer op doel. Mark Poepjes verslikte zich in het schot en dook over de bal heen, 0-2. VZV kreeg veel kansen, maar verzuimde om de voorsprong te vergroten. Wiron kwam er gedurende de hele eerste helft nauwelijks aan te pas.Wiron kwam met opgestroopte mouwen uit de kleedkamer en toonde zich de tweede helft een gelijkwaardige tegenstander. Veel uitgesproken kansen leverde het niet op en dat gold ook voor VZV. Toen een verdediger van VZV een Wironspeler onderuit haalde in het strafschopgebied leek eindelijk een kans te komen om de wedstrijd alsnog te doen kantelen. De scheidsrechter trok een gele kaart, maar had blijkbaar vanaf de andere speelhelft niet kunnen zien of de overtreding binnen het strafschopgebied was gemaakt. Hij legde de bal dan ook net buiten de 16 meter.De pogingen van Wiron om er nog een wedstrijd van te maken liepen op niets uit. Gelukkig hoefde Roel Veldhuis geen prijzen uit te reiken voor thuisdoelpunten, want het scorebord bleef de hele wedstrijd op 0 minuten staan...
VZV had het meeste recht op de overwinning, waarmee het de derde plaats in de competitie van Wiron overneemt. Wiron staat nu vijfde.Kijk voor de uitslagen en tussenstanden in de 5e Klasse A op www.hollandsevelden.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...