Jan Zwering verrassende kampioen bij “Het Blauwe laken”
Uitgegeven op 01-05-2019 om 20:44  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - In een tot de laatste speeldag spannende competitie is Jan Zwering de kampioen geworden van het seizoen 2018-2019.

Voor de prijsuitreiking werd er door voorzitter Ane Blaauboer een moment stilgestaan bij het afgelopen zaterdag overleden erelid en medeoprichter Henk Schrier. Henk herdenken wij als een trouw, behulpzaam en een vrolijk lid van de vereniging. Volkomen verrast reageerde Jan Zwering toen duidelijk werd dat hij de terechte kampioen is van het afgelopen seizoen!

Goede tweede werd de onttroonde kampioen van vorig jaar Jaap Steigstra en de derde plaatst was voor Pierre de Jong. Voor de hoogste serie waren er dit jaar 2 winnaars, Jan Zwering en Kees van Eekelen scoorde allebei 16 caramboles. Voorzitter Blaauboer memoreerde dat het weer een prachtig en met veel spannende wedstrijden en vooral een gezellig seizoen is geweest.

Voor het eerst in de geschiedenis van het blauwe laken was er geen poedelprijs! Nadat Dirk Kranendonk 14 keer de nummer 1 is geweest vond voorzitter het wel welletjes zo! Dirk was zichtbaar toch wel een moment aangeslagen. Maar ja, topsport is een harde wereld. Na de flora begint het nieuwe seizoen maar kan er op dinsdag gewoon worden gespeeld.Van links naar rechts, Jaap Steigstra tweede Jan Zwering eerste en Pierre de Jong derde

De eindstand.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoofdstraat Hippolytushoef met schoenenwinkel Smits - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...